CANVIAR ÉS TOTALMENT POSSIBLE

Fins a dia d’avui, en què he decidit compartir aquesta opinió, he parlat amb molts companys de partit i he arribat a la conclusió que som molts els que hem arribat fins a aquest mateix punt. I és que, entre d’altres sentiments, n’hi ha un que destaca: una impotència que va més enllà de la política.

1 post 2“M’encantaria que les coses canviessin per a millor, m’encantaria poder tenir més autogovern. Però canviar en les condicions a les que hem arribat ja és impossible. Qualsevol canvi ara serà per a estar de la mateixa manera, o pitjor amb ERC i la CUP a la motxilla”.

Són aquells que no volen millorar (els que pateixen per por a perdre els seus privilegis, els que volen que tot sigui tal i com era abans de la crisi pel seu propi benefici) els que revifen la idea de que canviar sense que ells ho controlin tot és impossible. I cada vegada que algú sent que canviar és impossible a dia d’avui, ells s’enforteixen. La seva força sorgeix de l’augment de resignats.

Per això, el fet que la gent pensi en el canvi sincer, el de veritat, els omple de terror, doncs això voldria dir que ells haurien de desaparèixer. 2 post 2

Jo, com a militant de CDC des de 1997, confio en que encara no estem condemnats a viure el que serà el fracàs més estrepitós de la història de Catalunya. Confio en que ens reunim molts, que a dia d’avui no ens sentim segurs com per a donar el nostre nom, per a aturar al president Artur Mas i a aquells qui el rodegen abans no caiguem tots plegats a l’abisme. I el que és pitjor, que no tornem a viure, en generacions, un projecte de Catalunya moderna i oberta al món que ens envolta. Confio en que podem treballar plegats en un projecte d’una Catalunya millor per a tots. Espero que aconseguim recuperar aquella Catalunya exemplar per a la resta d’Europa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s