En què s’ha convertit el nostre partit?

Encara tinc memòria i recordo els temps en què caminàvem cap a tenir més autogovern, i cada un d’aquells passos era un motiu d’alegria per a tots aquells que formem part d’aquesta casa gran del catalanisme que es (o era) Convergència.
Els meus records com a militant queden aturats just en el moment en què un sector definit de Convergència comença a agafar el protagonisme i el poder: joves il.lusionats, lleials al projecte però amb la passió de la joventut i la manca d’experiència . Joves radicalitzats perquè no han estat capaços d’escoltar moltes vegades les veus dels que portem anys compromesos amb Catalunya i amb Convergència. Aquella fornada de joves que ara porten i dominen el partit, alguns (per no dir molts) sense cap experiència a la vida real i només amb les hores que dóna la vida política , moltes vegades desconeixedors del valor de les coses. Ho havíem tingut fàcil per a consolidar el projecte, però entre els uns i els altres ens ho hem carregat. Nosaltres, per callar i deixar fer. I ells per entendre que la vida es resol saltant-se la llei i anant de manera inconscient cap el precipici. No volem anar a cap precipici, volem que Mas dimiteixi i que s’aturi aquesta aventura que ens porta directes al desert, on hi ha sorra, calor i inanició.
Cal pensar que tenim autogovern i podem caminar cap a augmentar aquestes quotes d’autogovern, com s’ha fet fins ara . Podem donar passos segurs i no salts al buït

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s