SOM CATALANS

CaSeny-profile picSom un grup de membres de CDC. Militants, simpatitzants, alcaldes, regidors o càrrecs de partit disconformes amb el camí pel qual ens està portant el President de la Generalitat, Artur Mas.

No volem la independència, això ho tenim molt clar. I tampoc considerem que el partit estigui escollint bons companys de viatge per al futur polític proper de Catalunya, ni tampoc de Convergència.

Les bases del nostre partit mai han parlat d’independència. I tampoc han acollit mai idees que ens apropin a partits d’esquerra radical com és el cas de la CUP o, fins i tot, ERC. No estem gens d’acord en que Raül Romeva ens representi i molt menys en l’idea d’una llista conjunta amb personalitats d’ideologia extremista.

Som molts els militants de base que ens sentim desorientats i abandonats darrrere les últimes decisions del líder de partit. Artur Mas ha fet una aposta massa arriscada que ens ha decebut a molts dels qui hem fet de Convergència Democràtica de Catalunya la nostra vida. No compartim la seva visió sobre com ha de ser casa nostra.

Es per això que obrim aquest espai de reflexió: per tal d’aprofundir en les raons que ens separen del camí que ha encetat el nostre partit de tota la vida. Catalunya i CDC no es mereixen decisions sense cap ni peus.

Com a membres de Convergència Democràtica de Catalunya aixequem la nostra veu per a dir prou. Prou a una llista pactada per a dur-nos a un futur incert. Prou a una llista en la que hi trobem adversaris polítics de tota la vida com Raül Romeva, Oriol Junqueras, Lluís Llach o Muriel Casals. Què fa tota aquesta gent al nostre costat? Quin tipus de política farem junt a aquestes personalitats? Hem perdut el seny que ens caracteritza?

La llista unitària no representa els ideals de CDC que volem per a Catalunya i considerem que encara som a temps de reflexionar i reconduïr el camí del nostre partit, abans de rebre un gran impacte que pot acabar significant la fí de les nostres sigles i la nostra identitat.

El 27S no podem enganyar-nos, ni tampoc enganyar als catalans. Volem fer país, però no al preu que pretén la llista de Junts Pel Sí. No volem la independència de Catalunya i considerem que, com a membres del partit, mereixem ser consultats.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s